top of page

Sat, 21 Oct

|

Buje

Satsang AGK

Odkrijte svojo resnično naravo, ki je radost in mir

Registration is closed
See other events
Satsang AGK
Satsang AGK

Time & Location

21 Oct 2023, 18:00

Buje, Trg slobode 2, 52460, Buje, Croatia

About the event

KDAJ: 21.10.2023 ob 18:00

KJE: Trg slobode 2, Buje, Istra

KOTIZACIJA: neobvezne donacije

OBVEZNE PRIJAVE NA: aleksandergk@gmail.com

www.hipnoterapija.net

Po krajšem premoru nadaljujemo s Satsangi na Bujah v Istri.

Satsang je intenzivni duhovni seminar, na katerem spoznavamo svojo lastno bit. Primeren je za vse tiste, ki ste že opravili nekaj dela na sebi, a imate občutek, da še manjka določen člen.

Lahko imate občutek, da ste ujeti v določeni življenjski situaciji ali pa se nikakor ne morete znebiti določenih čustev, misli...

Tudi sam sem bil nekoč v tej situaciji, za seboj imam več kot desetletje brezplodnega iskanja. Nekega dne sem v Indiji prišel na Satsang, in nekaj v meni je vedelo, da se tukaj zgodba mojega trpljenja lahko zaključi. Takrat sem se počutil kot v ognju, v katerem je gorelo vse, kar ni resnično.

Ko je umrlo vse, kar je bilo lažno, je ostala samo moja resnična narava, ki je mir, radost veselje.

Na Satsangu bo vsak imel priložnost poslati luč v najtemnejše kotičke svoje duše, na ta način odvreči vse, kar mu ne služi več in zaživeti življenje polno miru, radosti in občutka izpolnjenosti. Kot oseba, zaživeti svoj polni potencial.

Vljudno vabljeni!

------------------------------------------------------------------------

KADA: 21.10.2023. u 18:00 sati

GDJE: Trg slobode 2, Buje, Istra

KOTIZACIJA: neobavezne donacije

OBAVEZNE PRIJAVE NA: aleksandergk@gmail.com

www.hipnoterapija.net

Nakon kratke pauze nastavljamo sa Satsanzima na Bujama u Istri.

Satsang je intenzivan duhovni seminar na kojem upoznajemo vlastitu bit. Pogodan je za sve one koji su već poradili na sebi, ali smatraju da im nešto još nedostaje.

Možda imate osjećaj da ste zarobljeni u određenoj životnoj situaciji ili se ne možete osloboditi nekih emocija, misli...

I sam sam nekada bio u takvoj situaciji, sa više od desetljeća besplodnog traženja. Jednog sam dana došao na Satsang u Indiju i nešto u meni je znalo, da ovdje priča o mojoj patnji može završiti. Tada sam se osjećao kao u vatri u kojoj gori sve, što nije istinito.

Kad je sve lažno umrlo, ostala je samo moja prava priroda, koja je mir I radost.

Na Satsangu će svatko imati priliku poslati svjetlo u najtamnije kutke svoje duše, na taj način odbaciti sve što mu više ne služi i zaživjeti život pun mira, radosti i osjećaja ispunjenja. Kao osoba, zaživjeti svoj puni potencial.

Dobrodošli!

Share this event

bottom of page